duminică, 24 ianuarie 2010

Biroul meu

Am primit o leapsa de la Tony... Imi cer scuze ca o onorez abia acum. Cu ocazia aceasta ii spun si lui Tony ca nu stiu din ce cauza nu ii merg comentariile, cel putin la mine se deschide o pagina cu "404 - PAGE NOT FOUND".

O poza cu biroul meu:


Dupa cum vedeti in partea de sus este destul de... liber, iar in partea care se scoate in afara tin... castile, aparatul foto, incarcatoare, usb-uri, telefoane, pixuri etc. :D

Leapsa o dau mai departe lui DreamPoet ca parca el nu o luase. Parca...

5 comentarii:

 1. Deşi am făcut-o şi eu, chiar nu înteleg rostul :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu-i niciun bai cu intarzierea, si imi pare rau de faza aia cu paginile, dar a aparut un bug de wordpress, iar eu am fost plecat in ultimul timp de acasa si nu am reusit sa adancesc problema. S-a rezolvat acum :).

  RăspundețiȘtergere
 3. Vezi ca ai o leapsa: http://www.wasneues.info/portretul-meu-moral/ daca te intereseaza :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!