duminică, 25 octombrie 2009

Colectia Thomas Rosenthal la real, - Hypermarket

Ce este Thomas Rosenthal? Ei bine, este o marca de varf de ustensile moderne de bucatarie, simbol al calitatii si designului, valoare recunoscuta care sporeste valoarea efectiva a fiecarui produs. Mai exact, este motivul pentru care m-as apuca de gatit!
Image and video hosting by TinyPic

Constructia acestor ustensilelor, gandita in asa fel incat sa poata venii in ajutorul fiecarei/fiecarui bucatarese/bucatar...
Image and video hosting by TinyPic

...si avantajele, beneficile materialul anodizat dur, ceea ce reprezinta aluminiu durificat, devenind de doua ori mai dur decat otelul inoxidabil, din care este alcatuit fiecare vas al colectiei ce ne ofera garantia durabilitatii lor...
Image and video hosting by TinyPic
...face evidenta dorinta fiecaruia dintre noi de a le avea in bucataria proprie pentru a ne satisface toate dorintele culinare si de a ne incanta papilele gustative!

Hmmm...deja va puteti imagina? Dar numai gandul ca preturile unor asemenea produse ar trebui sa fie unele exorbitante va readuce prea repede cu picioarele pe pamant? Nu trebuie! Deoarece real,-Hypermarket, ca de fiecare data, va vine in ajutor! Inca de la 27 august 2009, la fiecare 40 de lei cheltuiti in real,- primiti un punct bonus, la 80 de lei 2 puncte bonus s.a.m.d., iar in momentul in care ati adunat 25 de puncte bonus va puteti prezentati la casa cu cardul completat pentru a va alege produsul pe care il doriti din colectie.

Pentru 25 de puncte bonus ai 70 lei reducere la orice produs Thomas Rosenthal!

Tentant! Nu?

Acum, tin sa precizez ca acest articol este scrie pentru PCNews.

3 comentarii:

  1. Sa inteleg ca nu prea ai obiceiul de a gati? ;))
    In orice caz, felicitari pentru articol si bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intelegi bine. ;))

    Multumesc, la fel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Invata sa gatesti, ca nu te iau asa cu una cu doua de nevasta :)))
    Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!