sâmbătă, 10 octombrie 2009

Poveste lor de iubire...(4)

[...]...Parea ca nu o sa se schimbe situatia niciodata.Si a mai continuat asa, timp de o saptamana, doua...Fata simtea doar ca vrea sa se termine totul!

Si, cum spuneam, peste aproximativ doua saptamani au vorbit din nou pe messenger. Era ca si cand s-ar cunoaste din nou. Nu prea stiau ce sa spuna, orice ar fi putut zice era prea dureros, pentru fata, pentru baiat parea sa nu prea conteze. Se intreba, oare...de ce o doare atat de mult? Totusi, fusese doar o luna, insa simtea ca ii era luata o parte din ea. De ce? Nu avea sa afle vreodata.

Aflase de la prietena ei cea mai buna, Deea ca el se interesase de ce nu mai intra pe messenger, de ce nu a mai vazut-o...dar nu avea de gand sa spuna nimic. Nu dureaza mult si o intreaba el. Nestiind ce sa raspunda, ii spune ca a avut o problema cu internetul (intradevar avusese, dar nu asta era motivul dupa cum ne puteam da usor seama). Cam asta parea sa fie discutia lor din acea seara, si asa a si fost pentru ca niciunul nu intraznea sa deschida un subiect care ar fi putut rascoli tot.

De atunci au continuat sa mai vorbeasca, oarecum, nu mai dicutau deschis la fel ca altadata, nu se mai implicau. Da! Nici ea nu se mai implica... Era mult mai bine, in sfarsit situatia incepea sa se schimbe. Il iubise, nu-l iubise, stia doar ca incepea sa-l uite si la fel ca el, invata sa fie indiferenta. Insa, nimic nu dureaza la infinit si nici aceast calm...:
Baiatul invata dimineata, ea dupa-masa si de la un timp el obisnuise sa vina si seara cand iesea ea...Ciudat, intradevar. Ei, intr-una din seri impreuna cu grupul cu care el venea de obicei a mai venit cineva...o fosta cunostiinta de-a fetei, Vlad se numea. Se vad, se saluta, Vlad incepe sa se apropie de ea si la un moment dat incearca sa o sarute. Toate privire erau atintite spre ei, fata incerca sa se retraga, se eschiva, insa cand a observat ca si baiatul ii privea, a inceput sa intre in jocul celui ce incerca sa o sarute, i-a dat voie, oarecum. Insa pe tot pe tot parcursul celor intamplate a avut timp sa vada expresia baiatului. Wow! Si ce expresie! Era gelos? Ii fusese orgoliul ranit? Oare? Si se pare ca nu numai ea observase ci si toti ceilalti care erau de fata. Era surprinsa!

Urmeaza discutia cu baiatul pe meesenger, ca de obicei. Pareau amandoi cat se poate de calmi si nu s-a adus in niciun fel vorba de ce se intamplase in aceea seara, dar ea isi putuse da seama ca baiatul nu era tocmai incantat de ceea ce vazuse. Si...ii placea! A doua zi, vorbesc si despre asta, era inevitabil.

Reactia fetei urma sa fie una de genul "WTF?", baiatul incepuse sa "o ia la rost"cum s-ar spune. Chiar era gelos?! Ii spunea ca daca tot afirma sus si tare ca tine la el/ca-l iubeste ar fi trebuit sa-l plesneasca pe cel care a incercat s-o sarute, nicidecum sa fie atat de calma...Ea incerca sa fie calma si acum, dadea rapunsuri vagi, raspunsuri ce-l enervau din ce in ce mai tare pe baiat, dar asta era si ideea...In zilele urmatoare surprizele nu au incetat sa apara. Fata primea complimente, baiatul ii spunea cat este de frumoasa, ca este una din putinele pe care acesta ar putea sa le iubeasca...avea o vorba atunci, o numea "piesa de fata".

Si ii placea! Dar "hello!" ii se pare cuiva cunoscuta aceasta situatie?


Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!