sâmbătă, 24 octombrie 2009

Doar la real, preturi fara egal!


real,- Hypermarket România SRL a intrat pe piaţa de retail din România în martie 2006,când a fost deschis primul magazin de tip hypermarket în Timişoara. Au urmat alte 19 deschideri în importante centre economice ale ţării, reţeaua naţională numărând la momentul actual 20 de hypermarket-uri.

Astfel, din 2006 echipa real, - Romania ne-a facut cunoscuta strategia lor "de a face shopping-ul mai uşor, mai prietenos şi mai accesibil prin deschiderea unui număr mare de magazine, create să ofere o gamă variată de produse de provenienţă naţională şi internaţională, preţuri competitive, servicii de excelenţă şi expertiză recunoscute la nivel internaţional", dupa cum afirmau acestia. Mai ramanea doar ca aceasta strategie sa fie pusa in practica si iata ca astazi puteam vedea cu totii ca real, - Hypermarket se tine de promisiuni, lucru posibil doar prin interemediul marcilor proprii real.

Image and video hosting by TinyPicIti doresti produse de uz curent si calitate superioara la cele mai bune preturi? TIP este cel mai potrivit pentru tine! Cu ajutorul real, TIP nu te vei putea plange niciodata de preturi neaccesibile sau o calitate ce lasa de dorit. In cateva cuvinte aceasta marca se adreseaza clientilor cu bugete reduse si nu numai!

Image and video hosting by TinyPicDintre doua produse de o calitate similara il alegi pe cel mai ieftin dintre ele? Evident! Iar real, - Quality iti ofera libertatea de a face-o deoarece produse la un pret mai bun ca aici nu vei mai gasi in alta parte! Astfel...sigur nu vei pleca cu buzunarul gol de la cumparaturi!

Image and video hosting by TinyPicEsti o persoana ce are grija de alimentatia si implicit de sanatatea sa? In acest caz trebuie sa fi incercat produsele real, -BIO si daca nu ai facut-o, acum este momentul! Cu siguranta obtinerea calitatii de top prin metodele de productie 100% organice, se vor resimti in activitatea ta de zi cu zi si preturile avantajoase in economiile tale.

Image and video hosting by TinyPicAi gusturi fine si stii sa apreciezi calitatea desavarsita? Excelent! Pentru ca real, - SELECTION iti sta la dispozitie cu o intreaga gama de produse pe gustul tau, menite sa-ti vina in ajutor atunci cand simti nevoia sa te rasfeti. O nu! Si nici nu este cazul sa te sperii, deoarece preturile sunt unele pe masura produselor, intradevar, insa in niciun caz neaccesibile.

Eu, personal, cumparaturile le fac de la real si cred ca nici nu mai este nevoie sa argumentez de ce. Ati constatat si voi ca DOAR LA REAL, AI PRETURI FARA EGAL!

Acum, tin sa mentionez ca acest articol este scris pentru PCNews.

4 comentarii:

  1. Imi place ca ai inclus un mic istoric al Real-ului la inceput. Felicitari si bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. ai cuvinte de bine pentru toata lumea :)

    congrats pentru articol si punctaj maxim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este frumos...;)).

    Mersi! Punctaj maxim si tie.

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!