vineri, 30 octombrie 2009

Sunt administratorul site-ului Azerty!

Ei bine, sunt administratorul site-ul Azerty!

Glumesc, trebuie doar sa-mi imaginez ca sunt. :D
Deci, sunt. Acum, ce as face eu, pentru ca acesta sa creasca intr-o luna cat altele in 7(luni)? O sarcina grea, intradevar, insa nu imposibila!

Pai, pentru inceput, ce as lasa neschimbat la acest magazin online. Aspectul! Este unul placut, deasemenea cu un grad minim de dificultate in ceea ce priveste navigarea.
Image and video hosting by TinyPic

De schimbat, nu stiu daca as schimba ceva, dar sigur:
1. As alege cu mare grija produsele din categoria "Promotii" si deasemenea as fi foarte atenta la detaliile oricat de mici din descrierea fiecarui produs, pentru ca, ce-i mult strica, deci multitudinea laudelor ce se evidentiaza a fi pur comerciale, nu-si au locul. Ultimul lucru pe care il dorim este sa pierdem increderea clientilor fideli sau sa distrugem orice sansa de a o castiga pe cea a eventualilor cumparatori, insa trebuie tinut cont si de faptul ca nu urmarim nici inducerea in eroare prin oferirea prea putinelor informatii. Intradevar, este nevoie de foarte multa atentie, timp si cel mai important, seriozitate!
2. As infiinta un blog Azerty, care...ce sa contina? Ofertele mai pe larg, pareri ale cumparatorilor despre produsele testate de acestia, sau intrebari despre produsele netestate inca. Ce se urmareste prin aceasta initiativa? Fidelizarea vizitatorilor, si a clientilor implicit, evidentierea faptului ca...Azery se implica!
3. As organiza concursuri, la care s-ar da...produse si care s-ar desfasura cel mai probabil pe blog. Nu imi vin in minte acum prea multe eventuale teme de concurs, dar sigur una dintre ele ar fi "cel mai activ client" ( nici "cel mai fidel client" n-ar fi rau) :D.
4. As lua in calcul si optimizare SEO, de care s-ar ocupa un specialist in domeniu si as fi dispusa sa investesc ceva bani. Deasemenea diversitatea metodelor de acest gen, ca de exemplu participarea Azerty la Super Blog in calitate de sponsor, ar fi foarte bine venite. Un plus aici peste Azerty!
5. As avea grija ca fiecare produs sa prezinte un raport corect calitate-pret, care sa fie unul convenabil pentru client, dar si pentru Azerty.
6. As renunta la conditionalul optativ in favoarea indicativului prezent!

Acum, tin sa precizez ca acest articol este scrie pentru PCNews.

4 comentarii:

  1. Concursuri....buna idee! Vad ca-ti sunt la indemana si modurile verbului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac ideile tale.
    Felicitari si bafta mai departe! Meriti un punctaj foarte mare, parerea mea de critic :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Johnny: Multumesc! Ei, pai daca nu o sa-l primesc de la sponsori poate il primesc de la tine!. :D

    Bafta si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iti dau 101 puncte din start :))
    Mai ales ca ti-am vazut hi5-ul :))

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!