miercuri, 21 octombrie 2009

Toyota, promisiunea calitatii!


Am fost intrebata " Cum explici faptul ca Toyota este lider mondial al pietei auto? ". Primul meu gand a fost: "Uf! Greu!" De ce? Pentru ca nu stiu mai nimic despre masini si tot ceea ce tine de ele. Nu ma pasioneaza... in niciun fel!

Deci, cum era si normal am inceput sa ma interesez si pot spune ca... am ramas impresionata! Toyota chiar este promisiunea eleganţei, a siguranţei, a fiabilitatii şi durabilitatii, intr-un cuvant, a calitatii! De ce?

Pai... Ce brand auto produce masini mai bune decat ale concurentei si, mai mult, la preturi avantajoase? Intr-un cuvant, ce brand auto prezinta un raport mai bun calitate-pret? Cine reflecta o mai mare grija pentru reducerea emisiilor poluante? Cine se remarca prin voturile acordate de clientii sai in studiile independente privind satisfacerea nevoilor consumatorului, prin rezultatele exceptionale ale vehiculelor in testele de siguranta Euro NCAP, prin procentul impresionant al clientilor pe deplin satisfacuti pe durata posesiei unui automobil, de la achizitionare pana la vanzare si, peste toate acestea mai ofera si un consum optim de carburant?

DA! Evident, TOYOTA! Promisiunea calitatii!


Si acum...pentru a va convinge si pe voi de ceea ce spuneam la inceput, iata:


TOYOTA YARIS:
Image and video hosting by TinyPic

TOYOTA COROLLA:
Image and video hosting by TinyPic

TOYOTA AVENSIS:
Image and video hosting by TinyPic

TOYOTA LAND CRUISER:
Image and video hosting by TinyPic

Acum, tin sa precizez ca acest articol este scris pentru PCNews.

4 comentarii:

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!