luni, 9 noiembrie 2009

Picnicul celor 4 muschetari internauti


Ei bine, scriu acest articol cu scopul de a va informa ca... am fost la picnic! Da! Cum a fost? Numai vorba de aer curat si iarba verde nu a fost acolo... Dar sa va spun.

Aveam planuita aceasta mica excursie, daca pot sa-i spun asa, de mai bine de o saptamana, iar ieri m-am decis ca este timpul sa trec la fapte. Mi-am sunat prietenii.

Prima pe care am sunat-o a fost Deea, cea mai buna prietena a mea. Stiam ca adora... orice fel de excursie/calatorie/plimbare asa ca mai mult ca sigur nu ar fi refuzat. Si asa s-a intamplat. Chiar a fost incantata!
Apoi, pe Iuli. Nici cu el nu a fost foarte greu pentru ca o cam placea pe Deea si i-as fi facut o favoare sa-l invit. Intradevar, prima oara a fost sceptic, dar cand i-am spus cine merge... Uf!
Si in final, nu putea lipsi Marian. Stiti voi, prietenul meu care ma ajuta in tot si in toate, pasionat de tehnica, computere si ce mai e... Dar era o mica problema. Tipul este de treaba, stiam ca o sa ne distram cu el, insa nu este interesat de calatorii/excursii/plimbari, nici de aer curat, iarba verde s.a.m.d si... nici nu place pe nimeni (din cate stiu eu). Cu siguranta ar fi preferat sa stea pe net (internet), asa ca ne trebuia un plan bun, pentru ca daca nu reuseam sa-l convingem din prima, apoi... slabe sanse. Si dupa cateva discutii ne-am decis! Daca tot "ar fi preferat internetul" de ce nu i-am fi adus noi internetul si... la picnic? Exact! Ati ghicit! Mi-am cumparat un router wireless. Si nu unul oarecare, ci routerul portabil wireless 3G-6210n de la Edimax care beneficiaza de o baterie incorporata li_ion, ce iti permite sa il iei pe tine oriunde! O minunatie, dupa cum chiar Marian mi-a spus! Deci el trebuie sa stie mai bine ca oricine...
Il sun! Ii spun despre ce este vorba si inainte sa ma refuse ii strecor si cateva cuvinte despre "Edimax 3G-6210n". Si in clipa urmatoare un strigat se aude din telefon "Merg!"

Super! Acum cei 4 muschetari puteau porni la drum (cei 4 muschetari care mai apoi se vor transforma in altceva, dar vom vedea).
Si... au pornit. Totul bine si frumos... Am ajuns acolo.

Wirelessul se afla la Marian. Am asezat ce era de asezat, ne-am asezat si noi, am discutat, am mancat, si in cateva momente picnicul nostru s-a transformat in ... "Picnicul celor 4 muschetari internauti". Cu Marian langa noi ceea ce trebuia sa fie o relaxare in mijlocul naturii a devenit o obisnuita conectare cu lumea internetului. Muzica, filme, messenger, cele mai noi jocuri... ca si acasa!

In definitiv cu routerul portabil wireless 3G-6210n te poti simti oricand si in orice loc ca acasa!

Acum, tin sa precizez ca acest articol este scris pentru PCNews.

5 comentarii:

  1. Ce face dragostea dintr-un baiat :)). Cand a aflat cine vine, nici nu a mai stat pe ganduri Iuli...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ziceai ca esti in pana de idei, insa sunt convins ca tocmai am citit unul din cele mai bune articole scrise pentru aceasta proba.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Tony: Asa-i! :D

    @ Johnny: Multumesc mult, dar nu sunt foarte convinsa ca este asa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai reusit sa pui cap la cap o povestioara frumusica :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Final fericit! Ca acasa nu e nicaieri! Mai precis daca te simti ca acasa, inseamna ca e ok.

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!