sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Cadou` de la Mosu`!


Eh bine, vroiam sa va spun ca... m-am hotarat ce vreau de la Mos Craciun (nu ma supar daca il primesc nici de la Mos Nicolae, oricum ar insemna sa-l am mai devreme...poate pun mana de la mana)!

Va intrebati cum a fost posibil? De indata ce l-am vazut am stiut ca vreau sa fie al meu! Nu stiu la ce va ganditi, dar este vorba despre... micutul EeePC 1101HA SeaShell(da, micutul in ciuda numelui). Este "extrem de uşor şi cu dimensiuni delicate, cu un design de-a dreptul sexy şi cu o autonomie ce poate merge până la 9,5 ore" dupa cum spun chiar cei de la ASUS. Este... tot ceea ce am nevoie! Si, cum nu puteam risca sa nu-l primesc (poate e criza si la Mosu`) am vorbit deja cu el. A fost cam sceptic (v-am spus eu...) si m-a intrebat... de ce as avea nevoie de el? S-a gandit ca mai bine imi aduce o papusa, un ghiozdan...
Am incercat sa-i explic si iata ce a iesit:

"- Pai...ce nu as face! Avand in vedere autonomia care poate ajunge si pana la 9 ore si jumatate mi-ar trebui mult timp sa ma bucur de ea, de ceea ce nu am mai avut pana acum mai exact... O vacanta cat de cat lunga, deci mult timp liber si dupa cum socotesc cel mai potrivit moment ar fi vacanta de iarna, mai ales ca se apropie cu pasi repezi. Pe scurt l-as lua cu mine intr-o excursie in vacanta de iarna. In ciuda faptului ca unele persoane ar putea sa nu fie de acord cu mine. De ce sa "tare" dupa ei un laptop in vacanta? Insa...
- Dar asta ar insemna o responsabilitate in plus cum spui si tu. Unde l-ai purta cu tine? Spuse Mosu` ingrijorat, intrerupandu-ma.
- Tocmai! Nu ai de ce sa-ti faci griji! Este un pitic, cum spune Iulia Diana Mihai. Adica il pot purta cu mine oriunde, i-ar sta atat de bine in rucsacul meu impreuna cu camera foto şi camera video. Si ar incapea! Dar numai daca il voi avea pe el cu mine, pe SeaShell. Este unic! Te rog...!
- Nu stiu... OK (Mosul e modern), poate ai unde sa-l tii cu tine, dar de ce? Unde ai merge mai exact?
Hmmm...Asta ar putea sa ma faca sa reflectez putin, dar raspund in cele din urma.
- El este unic. Am spus-o deja. Ma duce cu gandul la ceva ca si el! Si ce poate fii mai potrivit decat un Craciun... exotic? Un Craciun intt-un loc ca si... Coasta de Azur! Ar fi perfect! Cu camera foto as surprinde toate privelistele care sunt sigura ca m-ar fascina si astfel ar fi mereu... acolo, as putea sa-mi aduc aminte de aceasta calatorie toata viata, iar cu cea video as putea pastra pentru totdeauna toate momentele, cele haioase, emotionante, entuziasmante (as merge cu prietenii)! Camera video si foto care in mod normal m-ar incomoda putin cu un laptop mai maricel dupa mine, dar cu "piticul" as uita de tot! Probabil, doar memoriile camerelor nu ar putea sa le mareasca, insa cu el acolo tot nu va nicio problema. Tot ce as capta cu ele le-as salva in memoria laptopului si as continua sa fac altele si din nou si din nou... Le-as trimite prietenilor de acasa, alor mei! Direct de pe plaja!
- Alor tai?
- Parintilor Mosule, parintilor...
Fara acest laptop le-as simti lipsa... Dar daca voi fi cu el voi stii ca pot sa comunic oriunde si oricand cu ei, in cele mai frumoase momente, fara sa-mi fac griji in privinta autonomiei.
- Esti foarte entuziasmata de acest EeePC si cum ai mai spus tu acolo.
- Sunt! Chiar sunt!
- Il vei avea!
- Vai! Multumesc Mosule! Multumesc! Stiam ca pot avea incredere in tine!
Stii... Daca chiar vrei imi poti aduce si o papusa!
Rade..."

Cam asta a fost!
Concluzia? Merg sa-mi fac bagajele.

4 comentarii:

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!