luni, 16 noiembrie 2009

Cum imbinam utilul cu placutul?


Ce este astazi? Stiti? Multi ar spune "16 noiembrie". Nu! Azi este ziua mea norocoasa! Ciuliti bine urechile pentu ca este foarte posibil sa fie si a voastra...!

Eh bine, sa vedeti...
Chiar ieri ma gandeam la una dintre marile probleme, as putea spune, ale omului de rand. Si anume, sportul. De exemplu, ai mei (parintii) au decis sa slabeasca (nu au cine-stie-ce kg in plus, insa le prinde bine). Desi pana acum ceva timp nu au avut mai nimic in comun cu sportul, urma ca acesta sa devina indispensabil. Au luat-o cu inceputul. Pentru ca nu aveau timp de mers la sala (intelegi voi, serviciu... copii), si-au cumparat aparate de fitness. Pe langa faptul ca au dat si o multime de bani pe ele, au ocupat tot locul liber din sufragerie (ca vezi dom`le, trebuie mai multe aparate... sunt mai multe grupe de muschi), cum era de asteptat, nu au slabit. De ce? Nu le-au folosit... Probabil nu au fost destul de atragatoare.
Un mic rezultat l-a avut mersul pe jos. Sanatos intradevar, insa nu gasesti intotdeauna locuri potrivite pentru niste plimbari, nici vremea potrivita (din punct de vedere meteorologic) si cu atat mai putin timpul necesar.

Si exemple ca acestea mai sunt multe. Amatorii de sporturi sunt sigura ca si-ar dori sa practice ceea ce le face placere economisind din timpul alocat in mod normal pasiunii respective.

Si, revenind la ceea ce spuneam la inceput, astazi este ziua mea norocoasa! Am gasit solutia tuturor acestor probleme si anume Nintendo Wii. Ce este acesta? Cum spun producatorii "Consola Nintendo Wii îti oferă cele mai interesante modalităti de a face miscare atunci când nu ai timpul sau banii necesari pentru a te apuca de un sport. Alături de Wii Sports Resorts si de Wii Fit Plus, consola Nintendo Wii îti oferă sansa de a practica zeci de sporturi în propria sufragerie. Nu este doar un joc! Vei face miscare, îti vei îmbunătăti tonusul muscular si, mai mult decât atât, vei putea juca tenis si bowling, vei trage cu arcul si vei face scrimă cu prietenii."
Image and video hosting by TinyPic

Mai pe scurt cu ajutorul consolei Nintendo Wii putem imbina utilul cu placutul intr-un mod extrem de simplu! Putem uita de banii cheltuiti pe aparatele de fitness costisitoare, de orele petrecute in salile de ...fitness, de plictisitoarea sedere in fata unui computer jucand un joc (evident), ce in acest fel isi pierde tot farmecul si putem incepe sa ne bucuram de tot ceea ce ne ofera aceasta evolutie a tehnologiei, as spune eu.

Cine nu si-ar dori sa joace tenis, bowling, să traga cu arcul, sau să faca yoga în propria sufragerie? Nu, nu astept un raspuns, pentru ca as astepta degeaba. Se intelege de la sine...

Un alt plus adus acestei „sali de fitness”, este numar mare de unitati vandute si anume 22 de milioane. Cu placere constat ca oamenii au inteles despre ce vorbesc...

In sfarsit ai mei pot sa slabeasca... Intr-un mod placut!

Articol scris pentru concursul SuperBlog, organizat de PCNews.

3 comentarii:

  1. Cred ca ne scoatem banii rapid, având in vedere cat platim pe luna pentru un sport, oricare ar fi el.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Iulia Mihai: :D
    @ FELICIA: In totaliate de acord cu tine!

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!