duminică, 8 noiembrie 2009

La Quelle...


La cumparaturi in magazinul Quelle, magazin de haine si nu numai.

Intru. Aspecul general al acestuia, in nuanate de alb si albastru imi da o stare de incredere inca de la inceput. Efectul cromatic creat este unul simplu, linistitor, placut care sigur m-ar face sa ma intorc aici. Dar, inca nu vreau sa ma pronunt. Mai am multe de vazut!

Observ inca de la inceput "Universul marcilor la Quelle: Adidas, Sprit, Explorer, Privileg, Puma, s.Oliver, WEBSCHATZ, y.o.u." precizat undeva la intrare. Ei, asa mai merge! Deja sunt nerabdatoare de a vedea ce o sa mai descopar in continuare.
Privire mi se fixeaza in clipa urmatoare pe "Oferta promotionala", "Lichidare de stoc" si "Oferta saptamanii". "Wow! Au si din astea?" Ador ofertele! ( ma rog... cine nu le adora?)
Acum este timpul sa merg mai departe. Ajung in sfarsit si la ...haine! Haine structurate foarte bine. "Pentru EA", unde evident exista haine pentru persoane de sex feminin, "Pentru EL", haine pentru persoane de sex masculin, "Marimea mea"(unde presupun ca se gasesc haine si pentru cei mai plinuti dintre noi), si "Lumea copiilor", haine pentru cei mici. Intru in raionul unde gasesc haine... pentru mine! Raman placut surprinsa imediat dupa ce imi dau seama ca si aici hainele sunt structurate pe categorii. Se vede ca se implica oamenii astia domn`le! Si inca un lucru ce imi place extrem de mult este diversitatea stilurilor, a culorilor... O minunatie! Se pare ca am timp sa arunc o privire si prin celelalte raioane. Nu raman dezamagita nici aici! Aceeasi organizare, diversitate si stil!

Ei bine si surprizele nu se opresc aici! Observ (din nou) cu placere ca la Quelle se gasesc si "Accesorii pentru locuinta", "Casa si gradina", "Aparate electrocasnice", "Sport si timp liber", dar se pare ca timpul nu-mi mai permite de aceasta data sa imi delectez pupilele cu aceste produse.

Ma indrept spre iesire, dar inainte de asta o plancarda mare pe care scrie "Mirajul Craciunului" imi ia ochii. Acum stau sa ma gandesc si...nu se putea altfel! Altceva? Catalog online, consiliere online. O alta dovada ca exista implicare!

Dar... online? Da! Quelle este un magazin...online!

Articol scris pentru PCNews.

6 comentarii:

  1. Sunt sigur ca nu ai stat mai mult de o jumatate de ora pe articol. La mine pe blog am vrut sa-i trag de manecuta. Au prea putine de oferit in cazul unor articole.. Mi-au placut niste chestii care se aflau la reducere de pret, dar m-am impotmolit in lipsa unor marimi (haine) plus ca e a n'spea oara cand comand un catalog. Am mai facut-o de cateva ori si nu am primit nimic.Tu ai vazut o rubrica de sugestii si reclamatii? :)) Bafta la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate. Am stat foarte mult pe articol si in final nu a iesit nimic deosebit...

    Nu am vazut! :)) Am mai auzit pe cine vorbind de nevoia unei astfel de rubrici.
    Mersi, la fel si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Quelle promenade! Mirajul Quelle te-a cuprins in mrejele sale. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lari, sigur nu ne minti acolo unde zice ca ai 13 ani? In caz ca e adevarat, ce note ai la romana? :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mint. :D

    Pai...10 ;)). Dar...te rog frumos, sunt inteligenta nu tocilara! :))

    De ce ma intrebi? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Presupun ca de acum incolo o sa-ti cumperi de imbracaminte de pe Quelle.ro nu? Mai ales ca tocmai ai descoperit ce super oferte si reduceri au!

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!