miercuri, 25 noiembrie 2009

Pot uita ca ma aflu intr-un magazin online...


Eh bine, acum ceva timp va vorbeam despre faptul ca am descoperit Tara Fashion, magazin de haine online. In acest articol am sa va vorbesc despre ce mi-a placut sa descopar pe acest taram al... hainelor de orice fel. Fashion.

In primul rand trebuie mentionata diversitatea... de orice fel. Cea a stilurilor, a culorilor s.a.m.d, diversitate rar intalnita. As putea foarte usor sa ma simt intr-un magazin...normal. Ma bucur sa vad ca oamenii acestia sunt constienti de faptul ca orice persoana are gusturi, preferinte diferite si ca fiecare dintre noi meritam a ne bucura de ceea ce ne place.

Un alt plus al acestui site de imbracaminte online este forumul de care vizitatorii/clientii pot dispune oricand, precum si blogul pe care stau afisate sfaturi in materie de ceea ce se poarta, diferite tinute potrivite pentru anumite ocazii si multe altele de care un magazin normal nu dispune. Cred ca as putea sa ma inspir de aici oricand! Aaa... si era sa uit de sectiunea intitulata "Ajutor", unde se pot gasi raspunsurile la intrebari de genul: "Cum cumpar?", "Cum comand online?". Intrebari (nu chiar acestea) puse in general vanzatorului. Din nou oamenii de la Tara Fashion au fost foarte inspirati.

De parca toate acestea nu ar fi fost de ajuns pentru a uita ca ma aflu intr-un magazin online, gasesc aici si... cabina de proba (virtuala)! Wow! Nu cred ca am mai vazut asa ceva intr-un astfel de magazin... Si pot spune ca pentru mine este foarte bine venita! Sunt destule momente cand mi-as dori sa vad cum ar arata o haina langa alta, o pereche de pantaloni langa o anumita bluza, o culoara in combinatie cu alta culoare.

Si in loc de pliantele din diferite magazine, mall-uri, Tara Fashion ne delecteaza cu un intreg catalog (online), unde se regasesc toate modelele de haine prezentate pe site si nu numai. O minunatie!
Un plus in comparatie cu orice magazin normal de imbracaminte este wish list. Cu riscul de a ma repeta: Foarte inspirat! Cine nu si-ar dori sa beneficieze intr-un magazin de propriul sau coltisor... cu hainele preferate? Nu astept un raspuns. Imi pot da foarte usor seama.

Concluzia? Mi-a placut sa descopar pe Tara Fashion ca in orice moment... pot uita ca ma aflu intr-un magazin online. Deasemenea doar gandul ca oamenii acestia chiar se implica ma face sa... am incredere!

Un comentariu:

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!