miercuri, 25 noiembrie 2009

Terminator Salvation: The Future Begins



Cred ca toti ati auzit cel putin (daca nu ati vazut) de filmul "Terminator Salvation: The Future Begins" (chiar daca cu totii ne asteptam sa se numeasca Terminatorul 4), thriller/actiune, lansat in 2009, cu Christian Bale in rol principal.

Pe scurt: Dupa Ziua Judecatii, cand masinile au preluat puterea, John Connor (Christian Bale) trebuie sa contracareze planul distrugator al lui Skynet, care vrea sa anihileze specia umana. Acesta se aliaza cu luptatorii de strada ai lumii subterane, dar realizeaza ca, pentru a salva viitorul, trebuie sa isi salveze propriul tata, pe Kyle Reese (Anton Yelchin). Marcus Wright reprezinta un misterios personaj singuratic din trecut ce il insoteste pe Connor intr-o calatorie brutala, pana in inima dusmanului.

Ce rol am eu in toata povestea asta? Eh bine, as putea avea. Sarcina mea este sa-mi imaginez ca sunt actor debutant si particip la castingul pentru “Terminator Salvation: The Future Begins", iar intrebarea la care ar trebui sa raspund este: Ce rol mi-ar placea sa joc si de ce?
In primul rand ar trebui sa joc rolul de... baiat deoarece domnii care au realizat acest film (subliniez: domnii - barbati- ) nu s-au gandit ca si fetele pot fi salvatoarele... speciei umane.
Apoi...as putea alege un rol micut, pentru a nu ma complica prea tare, ca de exemplu rolul pe care il joaca acum tatal lui Connor, Kyle Reese. Insa nu! Eu vreau sa fiu John Connor! Clar! De ce?
In primul rand: El este personajul principal, ar fi un debut in forta in presupusa mea cariera de actor.
In al doilea rand: Cum am spus, un rol micut, l-as putea avea in cel a lui Kyle Reese si cum el este un om mai in varsta... nu cred ca m-as putea acomoda (stiu... o prostie, dar am simtit s-o spun...).
In al treilea rand: Intamplari mai palpitante decat cele de care are parte Connor nu cred (sunt sigura) ca nu mai are cineva si daca ne gandim in asta consta toata frumusetea!
In al patrulea rand (un fel de completare al celui de-al doilea): Altui rol nu cred ca m-as acomoda. Sa o luam prin eliminare: Unul din luptatorii de strada ai lumii subterane, sigur nu! Nu vreau sa fiu "inca unul care completeaza sirul". Nici nu as fi observata! No way! Despre tata (a lui Connor.. ma rog) am vorbit... Robotul... Eu sunt om! Nu vreau sa fiu o masinarie fara sentimente, ratiune, care distruge orice vede si vorba lui Tony, nu vreau sa se aplice si la mine vorba "Eu te-am facut, eu te omor/distrug!" Deci nu. Marcus Wright? Misterios personaj singuratic din trecut? Sigur nu este genul meu!
In al patrulea rand: Connor este de partea binelui! Daaa? Eu vreau sa fiu de partea binelui. Daaa?
In al cincelea rand: Connor iese invingator! Daaa? Eu vreau sa ies invigatoare! Daaa?

In concluzie: Merg la casting, iau rolul, refilmez/refilmam toate partile de pana acum si o filmez/filmam pe cea de-a cincea parte intitulata: "Terminatoarea 5". Urati-mi succes!

2 comentarii:

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!