marți, 15 decembrie 2009

Asteptam Transformers 3...

Prooptiki Romania imi propune urmatorul exercitiu de imaginatie: "Dat fiind succesul urias al seriei Transformers, producatorii iau in considerare sa realizeze si Transformers 3 si supun decizia la vot unei comisii de cineasti din care faci si tu parte. Sustii sau dezaprobi noul sequel? Justifica-ti alegerea."

Ei bine, da! Sustin noul sequel! Acum... de ce?

Primul motiv este acela pe care chiar exercitiul de imaginatie propus ni-l sugereaza si anume: succesul urias al seriei Transformers. Daca prima parte a avut un asemenea succes, a doua la fel, de ce nu ar avea si a treia? Va avea!
In plus, o motivatie suficienta pentru care o a treia serie Transformers ar trebui sa se realizeze ar fi, din punctul meu de vedere, incasarile de 55 milioane de dolari in ziua lansarii, in SUA, incasari record chiar!

Apoi, oamenii acestia, care au facut posibil succesul colosal despre care vorbim, nu merita dezamagiti! Sunt sigura ca toti cei care au vazut filmul Transformers, 1 si 2, si-ar dori enorm sa aiba ocazia sa vizioneze si un Transformers 3. Chiar am auzit oameni vorbind despre un scenariu al unei eventuale serie 3!
De aici se leaga un alt motiv. Mai exact, cu ajutorul acestor oameni am fost placut surprinsa sa aflu ca sunt posibile o multime de scenarii pentru Transformers 3. Deci, din acest punct de vedere, nu este nici o problema! Imaginatia este cheia si sunt sigura ca scenaristii Alex Kurtzman, Roberto Orci, Ehren Kruger vor face ca de obicei o treaba excelenta!

Si ca tot spunem de scenaristi, sa spunem si de regizorul Michael Bay, regizor ce reprezinta conditia principala pentru realizarea filmului Transformers 3 deoarece ceea ce a adus succesul acestui film sau cel putin ceea ce a ajutat enorm la insusirea acestui succes au fost efectele speciale atat de bine lucrate si coordonate de catre regizor, care, evident, nu ar trebui sa lipseasca din urmatoarea parte.

Si ultimul motiv, dar nu cel din urma (cat de formal suna asta) este faptul ca intotdeauna este loc de mai bine, niciodata nu esti suficient de sus, lucru ce se aplica si la Transformers. Daca in prima parte au existat si nemultumiti, daca in a doua parte oamenii au criticat anumite ... amanunte de ce sa nu vrem sa facem in asa fel ca Transformers 3 sa fie mai bun decat Transformers 2 sau Transformers 1?

Sincer eu nu gasesc nici macar un motiv pentru care cea de-a treia parte Transformers, Transformers 3, nu ar trebui sa se realizeze! Oameni talentati aveam, idei avem, succes garantat si... avem si ambitie, nu?

Cu siguranta! Asteptam Transformers 3...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!