sâmbătă, 12 decembrie 2009

ASUS O!Play


Familia Dorobantu: Ileana si Marin Dorobantu impreuna cu cei 4 copii. O familie normala, aparent fericita, dar sa vedem ce ne spune fiul cel mare al sotilor Dorobantu, Mihai:

"Totul mergea bine in familia noastra. Doar plansul galagios al fratelui meu cel mic deranja serile de sambata cand ne strangeam cu totii si priveam nunta parintilor de pe o caseta video, cum se faceau atunci... si un video de pe vremea bunicilor. Mama se simte atat de mandra cand priveste acele imagini...Evident, zilele de sambata in care pur si simplu video-ul decidea ca nu o sa functioneze, erau un adevarat calvar, desi noi, copiii, stiam deja totul... in amanunt chiar. Sa nu mai spun despre ziua in care parintii mei au implinit 20 de ani de casnicie, cum spun ei, iar video-ul nu a functionat... Dar ma rog.

Ideea este ca tatal meu a vrut sa faca ceva in legatura cu serile acestea, implicit sa o faca pe mama fericita. Un gand frumos! Cum avea sa faca asta? Eh bine, DVD player detinea, il castigase la un concurs, dar cum avea sa bage caseta video in DVD? Noi stim ca nu avea cum. Dar el a decis sa incerce... Intoarce DVD-ul pe toate partile, desurubeaza si insurubeaza... incearca... nimic! Nu mergea! Acum... ce se gandi el... Avea un prieten, Bebe, care de fapt era prieten de familie, priceput. Se descurca in ale tehnologiei din ziua de azi. Nu stiu cat, dar in mod sigur mai mult decat tata. Merge la acesta, iar peste aproximativ 2 ore se intoarce cu un CD pe care il tinea cu atat grija in mana... si mai mentiona din cand in cand ca "este nou-nout". Ii spune mamei despre ce este vorba, iar aceasta se arata de-a dreptul incantata... Entuziasm mare, introduce tata CD-ul in DVD, sa vedem... sa vedem... Nu merge! De ce? Nu stia, dar nici nu mai conta acum! Ce avea sa faca cu mama? Nici macar caseta video nu o mai avea... Mama a plans ore intregi si la fel, la fel in fiecare sambata.

La un moment dat tata nu mai suporta sa o vada pe mama atat de trista si merge din nou la Bebe. De aceasta data se intoarce dupa vreo 4 ore, in care mama il sunase continuu, cu o cutie mica si neagra in mana.

- Ce aia Marine? Ai zis ca o sa aduci caseta video inapoi!

- Am adus ceva mult mai bun draga mea sotie... mult mai bun!

- Ce anume?

- Am adus O!Play HDP-R1 HD de la ASUS - primul dispozitiv de redare de conţinut multimedia digital din seria O!Play ce suporta si formatul CD-ului nostru: MPEG1/2/4 si nu doar atat... H.264, VC-1, RM/RMVB...

- Ma Marine... ce-ti facu Bebe de te desteptasi asa? Auzi... da`asta costa bani?

- Costa...

- Adica tu dadusi bani p`asta fara sa fii sigur ca merge?

- Nu! Sunt sigur ca merge si in plus a costat doar... 397,56 lei! Si cate poate face... pe langa formatele video de care ti-am spus suporta si:
-extensiile de fişiere video .mp4, .mov, .xvid., .avi., .dvix., .asf, .wmv,
.mkv, .rm, .rmvb, .flv, .ts, .m2ts, .dat, .mpg, .vob;
-formatele audio MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF, Tipurile de imagini JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF;
-subtitrările SRT, SUB, SMI, SSA
... si multe altele!

Si vezi... cat de micut e: 181.0mm x 125.3mm x 47.7mm, nu ocupa mult spatiu... iar consumul energetic este de <10W.
Draga mea sotie, asta ar insemna un prim pas al nostru spre modernizare! E minunat!

- Lasa Marine ca vedem acum daca e minunat! Hai, baga CD-ul!

Desi Bebe ii spusese ca merge garantat, tata mai avea unele emotii. Nu-si putea dezamagi sotia si nici pe noi, copiii... In timp ce conecta aparatul ala micut si dragut la LCD ii tremurau mainile. Pana si eu aveam emotii pentru el...

Acum era momentul decisiv... Merge sau nu merge?... Sa vedem! Yupiiiii! Mergeeee! Cu totii am fost foarte bucurosi...
Astfel, linistea s-a reinstaurat in familia noastra... Intr-adevar, mama face mai rar mancare "calda" acum, dar ne conformam noi... Am invatat sa schimb si scutece..."

ASUS O!Play face din nou o familie fericita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!