duminică, 6 decembrie 2009

ASUS Designo MS


Ei bine, oameni buni, se pare ca cei de la Asus tin mortis sa ne demonstreze ca sunt cei mai buni! Lucru pe care, de altfel, eu l-am inteles de mult...!

Insa, daca totusi aveati vreo indoiala, iata o noua dovada a ceea ce insemna Asus: ASUS Designo MS.
Ce insemna Asus... in acest caz? Eleganta si simplitatea concentrate in ceea ce mie imi place sa numesc... salt al tehnologiei (in ciuda "simplitatii" despre care vorbesc). Stiu ca vi se pare ciudat intr-un oarecare mod combinatia "eleganta - tehnologie", dar daca nu vi s-ar fi parut... de ce ar fi fost... altceva?

Acum, ce este de fapt ASUS Designo MS? "Cea mai nouă serie de monitoare LCD, care reuneste cinci modele ultra-subţiri - MS246/ 236/ 227/ 226/ 202 - pregatite să încânte utilizatorii prin combinaţia desavarsită de stil şi performante vizuale", cum spun chiar cei ce i-au dat nastere. Pe scurt: suport de sustinere în forma de inel atasat unui ecran ultra-subtire. OK, dar acum vine intrebarea: "Si cu ce ma ajuta pe mine?". Pe mine, personal, ma ajuta!
Am un laptop intr-adevar, insa in aceeasi masura folosesc si un calculator vechi de 100 de ani (ma rog... 6 ani, dar cam de atat arata) care imi ocupa cam tot spatiul de pe birou (si camera este destul de micuta)... si fire peste fire... greu de deplasat. O oroare cand vine vorba de ceva defectiuni sau pur si simplu trebuie scos din camera. Cu ASUS Designo MS toate acestea ar ramane doar amintiri... Imi si imaginez aceasta bijuterie cu un design ce urmeaza un concept binar, integrand o serie de elemente contrastante, precum numerele 1 şi 0, liniile drepte si cercurile, negrul si albul, cu un profil de doar 16,5 mm exercitandu-si drepturile pe biroul meu, ce, intr-un astfel de context, ar arata... atat de... distins! Probabil tot ceea ce reprezinta spatiul meu de lucru (camera mea), ar arata asa, totul s-ar lumina (pana si mintea mea extenuata de vedere acestui calculator peste masura de inestetic, in fiecare zi). S-ar potrivi perfect cu toate obiectele din aceasta incapere, gratie finisarii deosebite, ce ii confera luciul unui pian negru. S-ar potrivi perfect cu orice, oriunde, ca doar el, prin natura sa, este perfect! Ar fi mana cereasca din acest punct de vedere.


Stiu, stiu! Vine cea de a doua intrebare/dilema: "Dar nu doar designul conteaza. Despre celelalte?". Despre celelalte... ar fi de prisos sa le vorbesc celor ce chiar stiu ce insemna ASUS Designo MS, iar cei ce nu stiu cred ca ar fi peste masura de multumiti sa afle macar despre: rezolutia Full HD 1080p, rata de contrast de 50000:1, timpul de răspuns rapid de 2ms, tehnologia ASUS Splendid™ si interfata HDMI pentru redarea divertismentului de calitate de pe mediile Blu-ray sau de pe consolele de jocuri. Mai exact, nici din acest punct de vedere nu se lasa mai prejos. Probabil la noapte o sa ma imaginez jucand NFS pe el (stiu, stiu ca v-am mai spus ca imi place NFS)... Ah! Ce noapte!

Da! Si era sa uit! Cu ASUS Designo MS imi voi diminua valoarea facturilor la electricitate datorita tenologiei ASUS Splendid™ Video Intelligence si voi putea contribui la salvarea planetei! Asaaa... si pot inclina ecranul intr-un mod foarte simplu, doar cu ajutorul unui deget! Evident celelalte vor fi ocupate (NFS este responsabilul!). Il vreaaaau!

3 comentarii:

  1. Vorbeşte cu tata Moş şi poate se rezolvă. Pun eu o vorbă bună pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate pune PCNews o vorba buna la Mosu' si o sa-l primesti. Cica atunci cand ne dorim intenes un lucru, il obtinem...

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!