duminică, 27 decembrie 2009

Hi5 si noua versiune Hi5

Stiu ca multi nu agreeaza aceasta retea sociala, insa eu am un cont Hi5. Mi se pare foarte OK, atata timp cat am niste poze ce nu depasesc limitele bunului simt.

Din prima etapa a interactionarii mele cu Internetul am inceput sa-mi doresc un astfel de profil. Toti cunoscutii mei aveau! Mai tarziu am avut si eu...
Eram foarte entuziasmata! Nu era zi sa nu fac macar 2-3 poze. Apoi, am inceput sa ma plictisesc, deci imi trebuia o noua ocupatie. Am inceput sa-mi personalizez pozele, sa le editez. Acum nu era zi sa nu incerc cate un program nou de editat poze. Si acum mai am cateva, ca: PhotoShop pe care nu prea stiu sa-l folosesc, PhotoScape, PhotoBrush (parca) etc.

Mai tarziu, am simtit din nou nevoia de... schimbare! Am inceput sa invat usor, usor cum se personalizeaza un profil, ce este generatorul Hi5... Ma pasiona atat de tare, incat "uitam" ca mai trebuie sa dorm! A durat putin, insa mi-a fost benefic! Am invatat lucruri elementare ale limbajului HTML.

O data cu blogul mi-a scazut interesul pentru acest... Hi5, insa inca mai intram, ma mandream cu profilul meu. Mai ales atunci cand ma intreba cate cineva "cum l-am facut". De parca as fi stat sa explic...
Acum, nu prea mai am cu ca sa ma mandresc pentru ca s-a introdus noua versiune Hi5 care nu mai accepta codurile CSS.
Daca inainte mai mergeau codurile pentru marirea pozelor de la comentarii, ascunderea numelor de la prietenii din top, ori punerea unei imagini mici inaintea numelor, obtiunile pentru albume... Ma rog, cam toate exluzand ascunderea unor sectiuni si a reclamelor, precum si cele legate de control header si header-ul de la User details
, acum nu mai merg deloc!

Am observat ca multi si-au sters conturile tocmai din aceasta cauza, lucru pe care sper sa-l observe si cei de la Hi5 si sa introduca din nou vechea versiune!

Ce mai putem face acum pe Hi5, din acest punct de vedere vorbind? Puteam sa personalizam o tipa/tip ca din desene animate, alegand o stare... Cred ca sunt furioasa!

Sper sa "capete" toti o boala incurabila si sa inceapa sa se caiasca pentru ce au facut!

2 comentarii:

  1. Si eu am cont...problema e ca un an nu l-am folosit deloc (aveam 3-4 poze cu pisici), apoi am scris cate ceva pe cand m-am apucat de blog, iar de 2-3 luni l-am abandonat din nou :)). Pur si simplu nu ma pot obisnui cu asemenea chestii...

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si un 2010 plin de bucurii!

    Sincer, eu ma gandesc sa imi inchid contul de hi5. Nu pentru ca l-au schimbat sau ceva de genu... Cum am profile pe Facebook, pe MySpace, folosesc si Twitter, am si blog... de ce sa ma obosesc cu hi5? Si asa primesc tot felul de cereri "de prietenie" de la persoane pe care nu numai ca nu le cunosc, dar nu ma intereseaza absolut deloc.

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!