vineri, 11 decembrie 2009

Pentru ca a fost cel mai accesibil....XGAMEV5 invingeeeeee!


Ne aflam la cel mai mare "batalie" a anului! Este vorba despre batalia tehnologiei!

In coltul rosu avem sistemul IT MYRIA XGAMEV5 AMD Athlon X4, iar in coltul opus, cum ii place sa fie numit, il avem pe X!
Va fi o batalie stransa, acesti concurenti vor lupta pentru recunoasterea drepturilor, iar cel care o va face cel mai bine si care va dovedi ca poate face fata unui astfel de... supranume, sa-i spunem, va fi acceptat ca "cel mai bun"!
Inca putin mai avem de asteptat pana la marele moment. XgameV5 se pregateste, isi etaleaza tricoul pe care se regaseste numele celui ce i-a dat nastere si anume: AMD, cunoscutul AMD! In celalalt coltul aceeasi agitatie! Oare cine va fi noul nostru castigator? Oare XgameV5 va reusi sa-l invinga pe campionul nostru timp de 5 ani? Ce ar putea avea el mai bun? Vom vedea... vom vedea!

Inca putin, inca putin... 3, 2, 1... sa inceapa batalia!
In coltul rosu:
Pret: 1.699,90 lei

In coltul opus:
Pret: 1.700 lei!

WOW! Sa fie oare luptatorul de la AMD un competitor pe masura celui de la Y?
Acum sa vedem, despre procesor:
Campionul nostru are un procesor cu patru nuclee! Minunat, minunat! Sa vedem despre ce este vorba si de cealalta parte... Procesor: AMD Athlon II X4 cu o frecventa de 2.6!

Lupta este stransa!

Poate datele despre memoria fiecaruia, va reusi sa-i debaraseze putin.
La XGAMEV5 avem o memorie de 2048 MB cu capacitate maxima de 8192 si o frecventa de 1333 MHz, pe cand de cealalta parte memoria este de 1900 MB, fapt care reuseste sa incline balanta spre concurentul din coltul rosu!

...
Peste 30 de minute:
Acum, cu cateva minute inainte de final lupta este la fel de stransa! Oare ce se va intampla?
Cine ar fi crezut ca X poate avea parte de un asemenea rival?
Faptul ca acesta a fost campion atata timp va influenta intr-un fel, favorabil lui, juriul? Sa speram ca nu!
Despre XGAMEV5 am mai aflat:
Medii de redare: CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD-R, DVD+R DL, DVD+RW
Medii de inregistrare : CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW.

Impresionant!

Liniste, liniste! In cateva secunde vom afla castigatorul!
Si castigatorul este...
Juriul a luat o decizie de ultima ora: pentru a putea debarasa concurentii va mai avea loc o runda in care fiecare dintre acestia vor fi ajutati de o persoana, la alegere!
In ajutorul concurentului X vine creatorul acestuia si... surpriza! Un spectator intra pe ring! Se pare ca ii propune lui XGAMEV5 o alianta... Oare vrea acesta sa-l ajute?
Ce parere are X? Acesta spune nu ar fi de acord, este un spectator, cum ar putea sa-l ajute pe el? Ar reprezenta spectatorul curajos o piedica?
Dar ce parere are XGAMEV5? Sa vedem... Accepta!

Sa inceapa runda decisiva...!
Se pare ca ambele echipe, de aceasta data, se descurca extraordinar! Va reusi juriul sa ia o decizie?

...
Ne aflam acum intr-un moment decisiv! Mai sunt 10 secunde pana la final... Si 9, 8, 7... Ia te uita! XGAMEV5 il pune la pamant pe X cu ultima specificatie tehnica! 3,2,1...

Sistemul IT MYRIA XGAMEV5 AMD Athlon de la AMD este castigatooooor! Pentru ca este "cel mai bun" si pentru ca a fost cel mai accesibil, datorita procesorului sau ce a putut luat o decizie corecta.... XGAMEV5 invingeeeeee!

3 comentarii:

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!