duminică, 13 decembrie 2009

Scrisoare catre Mos Craciun


Draga Mos Craciun,

Ma numesc Petre Ionut Sebastian si am 7 ani. Cum inca eu nu stiu toate literele am rugat-o pe sora mea mai mare, Larisa, sa-ti scrie aceasta scrisoare in numele meu. Eu am invatat doar pana la "i".

As vrea, daca se poate, ca anul acesta sa nu mai pleci asa de repede. Anul trecut am stat langa brad pana m-a luat somnul doar sa te vad. Sper ca nu te-am suparat si ca nu a trebuit sa astepti pana sa adorm, ci ca ai fost la alti copii.

Mos Nicolae a fost cam sarac anul acesta. Mami zice ca-i "criza" si ca trebuie sa fiu multumit si... sunt! Mai ales ca stiu ca tu esti mult mai darnic decat Mos Nicolae. Asa zic toti: "darnic", dar eu cred ca esti bogat...
Mi-a placut mult robotul de anul trecut, il mai am si acum doar ca dupa cateva zile i-am pierdut rachetele. Tati mi-a facut altele. Multumesc Mosule!
Anul acesta, sunt baiat mare! Nu mai vreau masini cu telecomenzi, nu mai vreau roboti si nici pistoale (doar daca nu-mi aduci unul adevarat). Anul acesta am o mareee rugaminte la tine Mosule.
Sora mea are un laptop si il tine la ea in camera. Nu pot sa ma joc cand vreau pe el. Asa ca as vrea si eu unul sa-l tin la mine. Sper ca nu iti cer prea mult, dar daca este asa poti sa-mi aduci unul mic ca sa iti ramana bani pentru cadourile celorlalti copii. Si imi aduci anul viitor unul mai mare! Poate anul asta e si la tine "criza" cum spune mami... Eu nu stiu ce insemna, dar cred ca e atunci cand Mosul nu mai gaseste cadouri. Am vazut unul intr-o poza la sora mea pe laptop, am intrebat-o si a zis ca se numeste... Am uitat! Avea un nume luuung si era de la ASUS. O sa-ti scrie sora mea in scrisoarea ei cum se numeste.
E asa frumos... si e mic si usor! Nu o sa-ti ocupe mult spatiu in sac.

As fi foarte bucuros daca mi l-ai aduce pe acela. Si poate niste dulciuri. Mai multe si pentru sora mea ca poate ea uita sa-ti spuna. Daca tot imi aduci laptopul te rog sa-mi aduci si niste CD-uri cu jocuri.

Mosule, dar tu stii sa faci vraji? Cum de ajungi la toti copiii si de unde ai atatia bani pentru toate cadourile? Eu cred ca sania ta de fapt merge cu un combustibul care o face sa fie foarte rapidaaaa! Iar renii te ajuta la caratul cadourilor. Siii... Rudolf chiar are nasul rosu?

Te astep cu nerabdare Mosule! Sunt sigur ca o sa-mi aduci tot ce ti-am cerut! Iti multumesc!

PS(asa zice sora mea ca trebuie sa scriu: "PS"): Sa stii ca am vazut la televizor ca tu intri pe cos. Eu l-am curatat, dar e cam mic, iar daca vrei sa intri pe acolo trebuie sa slabesti ca altfel acolo ramai si o sa te vaaaad..."


Eh bine aceasta este scrisoarea fratiorului meu pentru Mos Craciun. Se pare ca... chiar isi doreste laptopul acela.

Astfel, anul acesta m-am hotarat ca o sa fiu Mos Craciun, cu unele sponsorizari de la parinti si am sa il cumpar eu . Mai ales ca a facut o alegere excelenta: micutul ASUS Eee PC 1008HA Seashell care pe PC Garage este doar 1.308,02 RON. Autonomie 6 ore, ecran cu tehnologie LED si diagonala de 10.1 inch, o capacitate de 1024 MB (si 160 GB - Hard Disk), camera web, cititor carduri, greutate de... 1.3 kg. Tastatura ergonomica si track pad multitouch! O bijuterie!

Doar e frate-meu...

Articol scris pentru concursul SuperBlog gazduit de PCNews.

Un comentariu:

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!