miercuri, 16 decembrie 2009

Sfarsit...


Ei bine: SFARSIT! SuperBlog 2009 se termina! A fost greu, dar timpul a reprezentat cea mai mare problema pentru mine. Am neglijat scoala la un moment dat pentru a-mi scrie articolele, chiar in perioada tezelor, dar sunt mandra ca am luat 10 la toate cele 3 teze, tinand cont ca, sincer, nu prea am invatat si niciun 9 in orar (nu am rezistat tentatiei de a ma lauda, chiar daca unii ar spune "tocilaraaa"... ), in plus am reusit sa-mi scriu si toate articolele pentru concurs, ducandu-l la capat. Este o realizare pentru mine! Am capatat experienta, mi-am dezvoltat creativitatea, am invatat sa privesc lucrurile din mai multe unghiuri si chiar am invatat lucruri pe care nu le stiam... despre masini, despre computere, despre... de toate! Dar cel mai important am cunoscut (online) oameni extraordinari! Am invatat ca se poate!

Acum, pentru a termina intr-adevar SuperBlog 2009 este necesar sa completez si ultima proba, proba cu numarul 56. Astfel o sa spun cate ceva despre:

Organizatori:
PCNews.ro - Gazda SuperBlog, cel mai popular blog de tehnologie din Romania. Au avut o sarcina grea si ii apreciez pentru faptul ca si-au asumat o asemenea raspundere. Au fost momente cand m-am aratat nemultumita de organizare, insa, in fond, nu ei au fost responsabili. La cat mai multe editii SuperBlog!
SwissPlan.biz - Cei care au dat invitatile la filmul... la care eu nu am putut sa merg! Frumoasa initiativa! Am vazut-o doar pe Claudia "iesind in fata" (cum s-ar spune) si mi-a placut mult ca a incercat sa raspunda tuturor, sa-i multumeasca pe toti. Felicitari!
RACK - site ce furnizeaza solutii de Internet.

Parteneri media:
XtremPC - Ce imi vine in minte spunand "xtrempc.ro" este: "prima revista de IT cu DVD din Romania", cu cel mai bogat cuprins: hardware, software, jocuri.
BPP - BaniPePost, cu siguranta ati auzit de ei.
Tech In Style - Revista despre tehnologie. Interesanta de altfel!
Connect - O alta revista, despre telefoane de aceasta data.
www.121.ro - Cu siguranta fetele stiu! Este un site pentru femei, unul dintre cele mai cunoscute.
RadioLynx.ro - Ascult des acest post de radio. Mi-ar fi placut mult sa intru in direct, dar asta este...
Arena IT - Numele spune totul! Este deasemenea blogul ce a castigat SuperBlog 2008.

Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam un SuperBlog 2010, deci sa spunem: PE CURAND SUPERBLOG!

18 comentarii:

  1. Felicitari pentru notele la teze! Nici eu nu am prea invatat (ma tot pomeneau colegii ca prea ma ocup de blog), dar stiu ca la romana si mate am 10, astept acuma la germana :-SS.
    Felicitari inca o data si pentru faptul ca ai ajuns la final! E mare lucru, mai ales ca PCNews a zis o data ca "e aproape imposibil sa termini toate probele" :-".

    RăspundețiȘtergere
  2. @Tony: Eu am dat la mate, romana si istorie/geografie (am ales istorie :D), dar tu de ce ai dat la germana? Pe ce clasa esti?

    Felicitari si tie si pentru note si pentru faptul ca ai ajuns la final chiar cu mai multe "realizari" (sa spun asa) decat mine!
    Da... au fost multe probe. Daca nu sosea vacanta de iarna mai devreme nu stiu daca reuseam sa le termin pe toate. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum exista sectia maghiara, asa exista si cea germana. Cred ca ai inteles de ce am dat eu teza la germana :-".
    In ceea ce priveste "realizarile", lasa, mereu vor mai fi editi si loc de mai bine, nu-ti pierde speranta ca la anul nu va fi mai bine. Spre exemplu, tu ai ajuns mai sus decat mine in clasament :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am inteles. :D

    Asa este, vor mai fi editii. Sincer nu vazusesm pe ce loc am ajuns... :D
    Dar lasa ca tu ai fost mult timp pe 5...

    RăspundețiȘtergere
  5. Atata timp cat nu sunt pe unul dintre primele 3 locuri, mi-e egal daca sunt pe 4 sau pe 130 :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Si daca poti sa te "afirmi" la fel ca si anul asta e perfect!!! Am vazut ca inca esti in "crestere". Mai bine ai invata pana la 18 ani sa-i respecti pe cei din jurul tau si sa nu profiti de munca lor... respecta regulile jocului si nu profita doar de portite. Asa nu vei mai avea remuscari (desi sunt sigur ca acest cuvant iti este strain total).
    Continuand cu "smecherii" de astea cu siguranta vei ajunge sus. dar, cu ce pret????

    RăspundețiȘtergere
  7. @MARIUS: Nu vrei sa-ti si susti afirmatiile cu lucruri concrete?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai concret decat "avansarea" ta in TOP ce mai vrei? Nu ai facut decat sa-ti cam bati joc de munca celor care au respectat termenele si s-au straduit sa plaseze materialele la timp. Nu mai scoate ochii ca nu ai "profitat" de Blogaru' zilei. Stim amandoi prea bine care e "miza" clasarii in TOP 10. dar asa cum tu ai "profitat" de regulament asa ai sa si "platesti". Prin punctele bonus acordate se pare ca tot nu vei face parte din TOP 10. Asa cum se zice... ".. nu bate cu batul". Pacat doar de munca celor care respecta fair play-ul jocului. Tu se pare ca mai ai multe de invatat. Sau nu????

    RăspundețiȘtergere
  9. @MARIUS: Am respectat regulile si " avansarea" mea in top nu tine de nicio "smecherie". Mai aveam 3-4 articole de facut din urma, le-am facut, mi s-au notat si gata. Si eu am muncit...

    Mai poate stii tu, pentru ca eu nu stiu care e "miza". Eu accept lucrurile asa cum sunt, fie ca sunt pe locul 7 fie ca sunt pe locul 20 pentru ca am de gand sa ies cu capul sus din concursul asta.

    Evident ca mai am multe de invatat, in primul rand pentru ca sunt in crestere, cum ai spus si tu si apoi fiecare dintre noi mai are de invatat! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu capul sus???? Asta da constiinta. Declasandu-i pe cei care au muncit corect stand nopti sau zile si lasand la o parte alte treburi, poate mai urgente, doar de dragul fair play-ului si din respect pentru cei din jur. Noooo... cu capul sus iese cineva care a ajuns unde a ajuns pe munca cinstita si trudita respectand regulile jocului. Nu inspirandu-se din materialele punctate mai bine si rapid muscand ideea.
    Pacat... constiinta ta poate se va mai cizela un pic pe parcurs, daca vrei sa fi respectata in viitor. Asa cum faci tu, vei ajunge departe intradevar dar ....cu ce pret? Probabil cel al pactului cu "diavolul" fentarii si al trisarii pe spatele altora.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai eu nu am ajuns pe in "TOP 10" pentru articolele acelea pe care le-am scris acum ceva timp (din urma) deci am constiinta impacata! :)

    Pact cu diavolul? :))
    Se vede ca esti suparat tare!

    Sper sa ajungi tu pe ce loc vrei, dar data viitoare ai curajul sa nu mai comentezi cu un simplu nume ("Marius") pentru ca eu nu ma "cert" cu persoane care nu exista.

    Si cu asta am spus totul!

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, ai spus totul .. ti-ai descris caracterul la perfectie. Sa ai parte de o viata linistita si fara complexe sau remuscari. Obrazul tare departe duce.
    Si apropo... nu sunt un necunoscut! Sunt Marius si am urmarit concursul vostru de la inceput, am pierdut startul si nu mai avea rost sa ma inscriu .. Asa ca ... Marius/43/ Turda iti ureaza o seara placuta si vise pe masura faptelor tale. Poate si la BAC vei face la fel .. sa-ti scrii testele dupa 10 zile. Nu de alta dar tie ti s-ar parea normal ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, aceasta editie o sa ramane categoric in istorie! Nu credeti?

    RăspundețiȘtergere
  14. @Tony: Da... o sa raman in istoria concursului Tony... :))

    OK. Glumesc! :D

    Pacat ca nu s-au gandit la inceputul concursului ca "nu este corect ca unii sa-si faca probele la sfarsit" si s-au gandit cand au vazut "rasturnarile" de situatie (te rog observa ghilimelele pentru ca eu nu le consider niste... rasturnari). Asta este. Poate au avut si ei motivele lor si nu cred ca eu sunt "motivul principal".

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiu, nu ma intereseaza: fie ce-o fi!
    Pana una alta, eu am scris un review: http://www.wasneues.info/superblog-2009-recenzie-finala/

    Spune-ti nemultumirile intr-un comentariu, poate le atragem atentia organizatorilor. Si partile bune ;).

    RăspundețiȘtergere

Ai o parere? Pozitiva,negativa? Nu conteaza! Spune-o!